Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да и се наситя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам да видя какво ще кажете за Пауър Бокс?
    Мога ли да си го закачам само когато искам?Дали при често закачане и откачане бърка компа по някакъв начин?
    145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
    159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
    159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщение
      Искам да видя какво ще кажете за Пауър Бокс?
      Мога ли да си го закачам само когато искам?Дали при често закачане и откачане бърка компа по някакъв начин?
      Писано е много - бягай от него
      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
      156 1.8TS 16V (01.2001)
      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
      0879369082

Comment

• повер бокс пуска само гориво и доста от тях са с копче т.е. може да си го пускаш когато си искаш, ест. по добре ремап
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• реален разход

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Koлата е доста икономична, но за 6/100 магистрален се изисква известна доза усилия...поне от моя опит...
          Според мен никакви усилия.Аз съм със 156 2.4 140h.p. сток и пътувам често Варна-Сливен-Варна.Минавам през магистралата Бургас, където не вдигам повече от 130 вярно, но през останалото време си изпреварвам и не я жаля изобщо включително и на баирите.Пълня я във Варна на ЕКО-Вл.Варненчик отивам до Сливен и се връщам и пълня до горе отново на същото ЕКО.Разходът е 5.6 .Това за 16 000 км период 2 г. от както я имам и масло Ajip, което според мен помогна за работата на двигателя доста този разход си седи.Така, че считам колегата не си измисля .Според мен се изисква повече зор да вдигнеш разхода над 6 от колкото това да го докараш до 6 минимум

Виж в града е друга риба при мен е 8.5-9.
          Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
          Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

• Загледах се в Пауър бокса,защото си мисля че за ежедневно каране не ми трябва повече мощност.
            Само събота или неделя ходя да се кефя на планински супер пътища и там искам ако мога да имам още малко мощност.
            Иначе и голф 3 да ме изпревари не се дразня.
            145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
            159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
            159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Според мен ремапът е по-добро решение. Обсъждано е много.

Нали знаеш, че мощната кола може да върви бързо, а може и бавно - зависи от задкормилното устройство Така че не разбирам защо ти е да го изключваш

Аз съм с ремап. Колата осезаемо "живна" след него. Но това съвсем не означава, че я карам на заварена газ Дори през повечето време я карам съвсем пенсионерски. Само от време на време я натискам.
              Last edited by tonov; d.m.y г., 21:11.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                Според мен ремапът е по-добро решение. Обсъждано е много.

Нали знаеш, че мощната кола може да върви бързо, а може и бавно - зависи от задкормилното устройство Така че не разбирам защо ти е да го изключваш

Аз съм с ремап. Колата осезаемо "живна" след него. Но това съвсем не означава, че я карам на заварена газ Дори през повечето време я карам съвсем пенсионерски. Само от време на време я натискам.

Абсолютно взе ми думите от устата колега
                156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Working...
                X